Actueel nieuws

Dé kantorenlocatie in het hart van de nederlandse glastuinbouw

Winnaar van de Techniek Nederland Innovatie Award 2020

07 feb. 2020

Het project Aardwarmte Vogelaer wint de Techniek Nederland Innovatie Award 2020. Tijdens het innovatiecongres op de Vakbeurs VSK verkozen door de aanwezige branchegenoten.

Aardwarmte Vogelaer is een innovatief project waarbij een aantal tuinbouwbedrijven in het Westland hun warmte duurzaam verkrijgen. Dat gebeurt door middel van een installatie die warm water oppompt uit een bron van 2.500 meter onder de grond en op die manier de tuinbouwkassen van warmte voorziet. Afgekoeld water gaat terug in de grond en kan later weer worden gebruikt. Zo ontstaat een volledig gesloten en duurzaam energiesysteem.

Op de foto: CEO Ralph van den Broek van Batenburg Techniek ontving samen met managing director Léon Lankester van Aardwarmte Vogelaer de Award uit handen van algemeen directeur Erik van Engelen van Techniek Nederland. Bron: www.technieknederland.nl

Award.png

AAB in de Hillenraad100 2019": "Slimme jongens met een sterke reputatie"

04 nov. 2019

Het Horti Business Center feliciteert haar bewoner AAB. AAB is wederom in de Hillenraad100 opgenomen. Vrijdag 1 november 2019 maakten Minister LNV @carolaschouten en Tooske Ragas kennis met dit prachtige bedrijf tijdens het Hortigala in de Ridderzaal. Een stijging van maar liefst 12 plaatsen. "Slimme jongens met een sterke reputatie".

Hillenraad.png

N466: Afsluiting Middel Broekweg

09 okt. 2019

Tot vrijdag 24 januari 2020 moet u rekening houden met deze wegafsluiting wanneer u met de auto of de fiets naar het Horti Business Center komt.
De Zwaansheulbrug, gelegen in de Middel Broekweg te Honselersdijk, wordt vervangen. De weg is in beide richtingen gesloten vanaf de Veilingroute tot de Zwaansheullaan.

Werkzaamheden

De N466 (Middel Broekweg) is vanaf het kruispunt met de N465 (Veilingroute) tot aan de Zwaansheullaan in beide richtingen afgesloten van maandag 7 oktober 2019, 7.00 uur tot vrijdag 24 januari 2020 17.00 uur. De huidige Zwaansheulbrug wordt afgebroken en een nieuwe brug wordt gebouwd.

Omleidingen

Automobilisten kunnen omrijden via de N465 (Veilingroute), de N222 (Westlandroute) en de Zwethlaan.

factsheet_t_b_v_afsluiting_n466_-middelbroekweg_-_autoverkeer.jpg

 

Fietsers en voetgangers kunnen omrijden via het Zwaansheulpad of over het veilingterrein via een tijdelijke fietsbrug.

Buslijn 30 en hulpdiensten volgen een andere route over het veilingterrein en maken gebruik van de calamiteitenuitrit.

 

factsheet_t_b_v_afsluiting_n466_-_middelbroekweg_-beide_zijden fietsers.jpg

factsheet_t_b_v_afsluiting_n466_-middelbroekweg_-_autoverkeer.jpg

Sterk staaltje techniek

23 sep. 2019

Begin september mocht Studio Rogier Bos foto's maken op het dak van het HBC.
Foto's van het plaatsen van een zinker. Deze zijn online op zijn website te zien. Het bekijken zeker waard, klik hier, ...... sterk staaltje techniek!

 

 

20190829_115254_verkleind.jpg

Werkruimte voor ZZP-er

21 aug. 2019

Als ZZP-er kan je je kantoor houden in het Horti Business Center. Of je kunt in het Greenhouse Café flexwerken. Kom gerust informeren naar de mogelijkheden.

krant.jpg

Welkom CleanLight

22 mei 2019

Wij verwelkomen CleanLight als nieuwe bewoner van het Horti Business Center. CleanLight levert kleine en grote kant en klare systemen die spuiten met licht in plaats van met chemie. 

CleanLight.png

Vibers in het AD editie Westland

13 mrt. 2019

Je wilt toch dat je groenten in een duurzame verpakking zitten? De tijd van in plastic verpakte komkommers moet snel voorbij zijn", aldus Jan-Govert van Vibers.

Vibers_in_het_nieuws_klein.jpg

Welkom Randstad

26 okt. 2018

Per 26 oktober verwelkomen wij de medewerkers van Randstad.

Randstad_Welkom_klein.jpg

Welkom Lionz Light

07 mei 2018

Aanbieder van lichtoplossingen.

Het succes van Lionz Light komt doordat zij zich onderscheiden in het bieden van de hoogste lichtuitstoot met dezelfde powerinput. Dit bereikt ze met een op maat ontwikkelde reflector, die ten opzichte van vergelijkbare producten een winst tot wel 6% mogelijk maakt, blijkt uit onafhankelijk uitgevoerde testen.

Lions Light is niet alleen leverancier, maar voorziet de klant vooral ook van advies: "Chrysantentelers gebruiken belichting bijvoorbeeld op een andere manier dan tomatentelers. En dan zijn er ook nog variabelen als: hoe wordt de armatuur opgehangen en hoe wordt de installatie gebruikt? De antwoorden daarop bepalen welke lampen je kiest. Dat vraagt om meedenken met de klant."

LIONZLIGHt.png