Actueel nieuws

Dé kantorenlocatie in het hart van de nederlandse glastuinbouw

Werkruimte voor ZZP-er

21 aug. 2019

Als ZZP-er kan je je kantoor houden in het Horti Business Center. Of je kunt in het Greenhouse Café flexwerken. Kom gerust informeren naar de mogelijkheden.

krant.jpg

Welkom CleanLight

22 mei 2019

Wij verwelkomen CleanLight als nieuwe bewoner van het Horti Business Center. CleanLight levert kleine en grote kant en klare systemen die spuiten met licht in plaats van met chemie. 

CleanLight.png

Vibers in het AD editie Westland

13 mrt. 2019

Je wilt toch dat je groenten in een duurzame verpakking zitten? De tijd van in plastic verpakte komkommers moet snel voorbij zijn", aldus Jan-Govert van Vibers.

Vibers_in_het_nieuws_klein.jpg

Welkom Randstad

26 okt. 2018

Per 26 oktober verwelkomen wij de medewerkers van Randstad.

Randstad_Welkom_klein.jpg

Welkom Lionz Light

07 mei 2018

Aanbieder van lichtoplossingen.

Het succes van Lionz Light komt doordat zij zich onderscheiden in het bieden van de hoogste lichtuitstoot met dezelfde powerinput. Dit bereikt ze met een op maat ontwikkelde reflector, die ten opzichte van vergelijkbare producten een winst tot wel 6% mogelijk maakt, blijkt uit onafhankelijk uitgevoerde testen.

Lions Light is niet alleen leverancier, maar voorziet de klant vooral ook van advies: "Chrysantentelers gebruiken belichting bijvoorbeeld op een andere manier dan tomatentelers. En dan zijn er ook nog variabelen als: hoe wordt de armatuur opgehangen en hoe wordt de installatie gebruikt? De antwoorden daarop bepalen welke lampen je kiest. Dat vraagt om meedenken met de klant."

LIONZLIGHt.png

Leuke werkplek aangeboden

10 jan. 2018

Op zoek naar een inspirerende (flex)werkplek of kantoorruimte?

Wordt member van The Greenhouse of huur kantoorruimte in het Horti Business Center!

The Greenhouse ontzorgt en biedt ondernemers een all-inclusive werkplek aan te midden van andere ondernemers in het HBC.
Voor meer info kunt u hier naar de website van TGH.

Wilt u geen gebruik maken van de faciliteiten van The Greenhouse, dan kunt u contact opnemen met het Horti Business Center voor het huren van kantoorruimte: 0174-637630.

banner.jpg

Mourik timmert aan de weg

20 okt. 2017

In het Horti Business Center wordt gewerkt aan de reconstructie N222 door Mourik.
Zo was er 19 oktober overleg met Provincie Zuid-Holland. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Lees dan hier. En bekijk deze virtuele tour.

IMG-20171020-WA0018.jpg

Growers Pride

18 okt. 2017

Telers Trots bij The Greenhouse Café in het Horti Business Center.
Op 9 oktober zijn Cor Middelkoop en Kevin van Emden van het Productteam Orchideeën samen op de foto gegaan bij de orchideeën van Opti-Flor.
Een van deze foto's (met dank aan Anke) staat bij het artikel in
De Bloemenkrant nr. 32 van dinsdag 17 oktober.
Het hele artikel kunt u hier lezen.

bloemenkrant_website_HBC.jpg

Mourik nieuwe bewoner Horti Business Center

13 mrt. 2017

Wereldspeler en familiebedrijf in één. Mourik is een van de grootste, zelfstandige familiebedrijven die ons land nog telt. En daar zijn ze trots op. Het zegt namelijk iets over het karakter van het bedrijf. Ondernemend en innovatief. Maar bovenal is het een bedrijf van hardwerkende mensen met hun thuishaven Groot-Ammers. Tegelijkertijd omvat de wereld van Mourik alle continenten op deze aarde. En is ze een wereldspeler op verschillende markten. Bijvoorbeeld op het gebied van catalyst handling, industriële services en dichter bij huis: in de bouw, infrastructuur, projectontwikkeling en milieu. Ruim 2.000 mensen telt het bedrijf en ze blijft sterk in ontwikkeling.

mourik.jpg

EBH Legal start 2017 in het HBC

04 jan. 2017

EBH Legal advocaten is een ervaren team van juridische specialisten. Kantoor en naam zijn nieuw. Haar kennis en ervaring deelt zij al meer dan 25 jaar, samenwerkend als EBH (Everts Bosboom Hiemstra) advocaten, EBH Elshof advocaten en nu: EBH Legal advocaten. De advocaten werken al lang samen en combineren kennis van de Westlandse, Delftse en Haagse regio’s met juridisch maatwerk.

ebh_logo.png